Lofoten matverksted

Digger du mat? Liker å skape noe nytt og vil gjøre en forskjell? Da vil du elske Lofoten matverksted og mulighetene det vil gi deg. Her skal vi utforske og eksperimentere med hva mat er og kan være. 

I vårt matverksted skaper vi nye retter og utforsker ulike matkulturer. I Lofoten har vi fantastiske råvarene rett utenfor døren. Gjennom workshops får vi inspirasjon til å utforske håndverket og teknikker fra alle verdens hjørner. I verkstedet blir hvert måltid en spennende opplevelse.

Dagens matproduksjon utfordrer vår planet. Her får du verktøy for å møte de nye utfordringene på en kreativ måte. Vi avslutter året med et fyrverkeri av matglede og lager Lofoten matfestival.

Mer info kommer

-
STUDIETUR

Info

 
KLÆR
  • varme underklar, gjerne ull
  • tykk ullgenser eller tilsvarende
  • lue og votter
  • vindtett og regntett jakke og bukse
SKO
  • fjellsko og innesko
ANNET
  • sovepose
  •  dagstursekk ca 30l
  • kniv, hodelykt
  • turbestikk, tallerken og kopp
TA GJERNE MED OM DU HAR (ikke obligatorisk)
  • kamera, fiskestang, telt , primus og vindsekk
  • kamera- digitalt eller analogt, fint å ha med på tur
  • Ski: turski eller fjellski

Tidligere elever forteller

Youtube

God mat for kroppen gjør det godt å leve, men god mat for sjela gjør det verdt å leve.

Linjetur: Lofoten matveksted

Mer info kommer

-.

 

Lærersider