Skolebryggen

LEDIGE STILLINGER

Friluftslivslærer ved Lofoten folkehøgskole, ett års vikariat

Lofoten folkehøgskole søker vikar i inntil 100 prosent stilling på friluftslivslinjene, skoleåret 2018-2019.

Vi ønsker oss en medarbeider med solid erfaring innenfor friluftsliv generelt og nordisk fjellferd spesielt, samt kompetanse innen havkajakk tilsvarende aktivitetsleder eller over.

Du som søker stillinga, må ha dokumenterte kunnskaper om skred og ferdsel i vinterfjellet, og erfaring fra lange vinterturer.

Du må også kunne arbeide selvstendig og være initiativrik, og det er en fordel om du kjenner skoleslaget fra før. Stillinga innebærer mye reising.

Som lærer ved Lofoten folkehøgskole får du også ansvar innenfor det sosialpedagogiske området.

Lofoten folkehøgskole legger vekt på å gi et godt faglig tilbud til elevene innenfor de frie rammene som skoleslaget har. Skolen har i alt 89 elevplasser, majoriteten av disse er tilknyttet friluftslivslinjene.

Tiltredelse 1. august.

• Opplysninger om stillinga fås ved henvendelse til rektor Brynjar Tollefsen,
    tlf 915 12 535
  • Søknad sendes Lofoten folkehøgskole innen 20. april.
  • Adresse: Finnesveien 24, 8310 Kabelvåg. Epost: post@lofoten.fhs.no